Vrijblijvende offerte aanvragen

Door ons offerte aanvraagformulier goed in te vullen. Geeft u ons automatisch antwoord op alle vragen die we nodig hebben om een bijpassende Promotie video en uiteraard offerte voor u te maken.

Wij willen graag onze lage prijzen zo behouden. Maar om dat mogelijk te maken, hebben wij een concept opgezet waardoor het mogelijk wordt om een professioneel kwaliteit bedrijfsvideo voor u te maken tegen zulke lage prijzen! Ons concept werkt vrij makkelijk! U heeft bij ons twee mogelijkheden:

  1. U kiest een van de door ons gemaakte videoclips! Die u op onze website of op YouTube kunt bekijken. Uiteraard word de tekst en de foto's en eventueel logo's in de video aangepast naar uw eigen. En afhankelijk van het soort video betaald u vanaf € 149,- voor het complete Promotiemateriaal.
  2. U kiest voor een op maat gemaakte film! En onze collega's maken dan een plan. Van uw wensen en ideeën of eventueel van een video dat u ergens gezien heeft.  En heel erg mooi vind. De prijzen voor een op maat gemaakte promotiemateriaal begint vanaf €249,-

Niet duidelijk? Wij nemen graag nog eens alles met u door via een telefonische gesprek of via de email.