Loading...

Storyboard maken en whiteboard animatie

Storyboard maken en whiteboard animatie

Een storyboard maken met of zonder voice over, kan een goed Promotiemateriaal zijn om uw Naamsbekendheid te vergroten online. bij ons u kunt een bedrijfsfilm laten maken met verschillende thema’s. alles van een simpele YouTube filmpje dat dan meest uitgebreide 3d tekening maken en animatie video’s die maar één doel hebben, en dat is zo goed mogelijk u verhaal of Visie doorgeven.

Whiteboard animatie laten maken

Dit is een foto van de Storyboard maken en whiteboard animatie

Storyboard maken en whiteboard animatie

Een goed geproduceerd whiteboard animatie, kan meestal veel makkelijker een boodschap doorbrengen dan andere vormen van promotie video’s. Want met story board kan je alleen de meest uitgebreide kleurencombinatie gebruiken, en de huisstijl  van de website of webshop te behouden. Uiteraard alle soort video’s of logo’s en foto’s kunnen ook in de board gebruikt worden om zo, zo compleet mogelijk bedrijfsfilm te ontwerpen.

Storyboard maken en rechtenvrije muziek

dit is een foto van de Storyboard maken en rechtenvrije muziek

Storyboard maken en rechtenvrije muziek

Uiteraard alle door ons gebruikte sound clips zijn onder licentie, en die licentie wordt aan u overgedragen met het rechter om gebruik te maken van muziek met rechtenvrije licentie. Een cartoon maken bijvoorbeeld is meestal gedaan om een voice over te gebruiken die de kijker de verhaal vertelt. maar 3de animaties gebruiken meestal puur muziek met de videoclips. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf je eigen muziek in je eigen bedrijfsfilm te laten verwerken, Of en muziek clip die wij in onze portfolio hebben uitzoeken.

Storyboard maken met sharing whiteboard animatie

dit is een foto van de Storyboard maken met sharing whiteboard animatie

Storyboard maken met sharing whiteboard animatie

Een van de meest aantrekkelijke boards zijn de Mascoutie die op een of andere manier voor iedereen bekend voorkomen, en wat wij tegenwoordig heel erg vaak doen is die karakters gebruiken om de kijker te vragen of hij of zij promotie video wil delen met collega’s of vrienden. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook een contactformulier in de video verwerken die de bezoeker mogelijkheid bied bedrijfsfilm te bekijken en vanuit het veel zelf contact met u opnemen. Uiteraard de zijn veel meer mogelijkheden zoals maken van de landingpage, een pagina die wij voor u verzorgen met het video en u tekst en foto’s kantenklaar. Of call to actions die natuurlijk De standaarden functies van een promotiemateriaal kunnen uitbreiden tot aan een complete internet marketing pakket.

details

Geef een antwoord

Theme developed by ThemeStash - Premium WP Themes and Websites